Marc Carrasco: «Aquesta derrota ens ajudarà a créixer»

Marc Carrasco: «Aquesta derrota ens ajudarà a créixer»

Marc Carrasco valora l’enfrontament de la setmana passada, i afronta amb ganes aquesta vuitena jornada de competició a l’Estadi.

-Després de la primera derrota, quina és la conclusió del partit davant la Canonja?

No estem contents perquè no sumem, no guanyem.

Creiem que el partit va ser suficientment bo, per a treure alguna cosa més. Però en traiem moltes lectures positives. Sobretot el cor, i el punt d’honor que té l’equip per intentar capgirar les situacions del partit.

Era un camp difícil, amb un ambient molt maco de futbol, però que pressionava molt, i l’equip va tenir la capacitat de donar-li la volta al marcador.

Hi ha coses a corregir perquè se’ns escapa la victòria per detalls molt puntuals, i inclús individuals. Però estem contents perquè va ser un partit bonic, de futbol, en el que vam intentar guanyar fins al minut 96.

La competició segueix i estic completament segur que aquesta derrota ens ajudarà a créixer, a analitzar situacions puntuals del joc, i a veure què necessitem en cada fase de partit.

S’han de treure les parts positives, i crec que l’equip, tot i la derrota, va fer un partit seriós, i atrevit. Un partit on durant els 96 minuts va intentar guanyar, i això diu molt del caràcter de l’equip, de què esperem, i de qui volem ser.

Evidentment, estem dolguts perquè no vam guanyar ni puntuar, però contents per la capacitat que mostra l’equip, i perquè creiem que és difícil construir el que volem construir, i com ho volem fer. Però que el camí en el qual estem és el que és. Si tornéssim a afrontar aquest partit, crec que l’afrontaríem de la mateixa manera i faríem exactament el mateix que vam fer, i per tant, ens fa la sensació que estem en el camí.

-Com preparareu el partit davant el Bonavista?

És un equip que ha patit molts alts i baixos, que han canviat l’entrenador, que no ha tingut un inici bo de competició. Però al final qualsevol equip de la categoria pot complicar-nos les coses, i més amb l’ambició i la motivació que suposa visitar l’estadi.

Sobre el paper, evidentment, hauríem de ser superiors perquè així ho diu la classificació, però un cop entrem al camp, som 11 conta 11, i haurem de fer les coses tan bé com sempre les intentem fer per poder guanyar. Perquè segur que ells vindran amb tot, i també vindran a guanyar el partit.

Deja una respuesta