«Estem feliços de tornar a l’estadi»

«Estem feliços de tornar a l’estadi»

El debut del CF Reddis és important tant per l’equip com per l’afició. El Marc Carrasco és qui ha agafat aquest nou equip, un equip que partit rere partit és més sòlid, gràcies a l’esforç i treball de tots, jugadors i cos tècnic. 

Aquest diumenge, el conjunt sortirà per primer al terreny de joc que serà casa seva durant la temporada, i jugarà davant la seva afició, una afició amb moltes ganes de futbol. 

-Com afrontes el primer partit a casa?

La previsió del partit és que La Floresta és un equip molt competitiu, que no ha tingut un bon inici de temporada, i això és pitjor de cara a nosaltres, perquè és un rival ferit d’orgull i vindrà a l’estadi a intentar reivindicar-se.

La Floresta ens posarà les coses difícils. Defensivament estaran molt treballats, amb les línies molt juntes, i no ens deixaran espais per circular que és el que a nosaltres ens agrada; poder atacar amb avantatge i superioritat. Per tant, haurem de ser molt constants, i haurem de fer un treball de molta paciència, i de ser molt nosaltres per poder guanyar el partit.

-Com és tornar a l’estadi?

Estem feliços de tornar a l’estadi. Amb la responsabilitat d’intentar fer un bon partit per enganxar a la gent, i d’intentar seguir sumant punts de tres en tres per seguir a la zona alta de la classificació.

És especial tornar-hi, ja que és quelcom emblemàtic, i bonic, per l’equip, pels jugadors, i per la gent. Esperem que hi hagi públic i que surtin satisfets, orgullosos, i identificats amb el seu equip.

Deja una respuesta