REUS FC REDDIS

El Reus FC Reddis va més enllà d’un simple canvi de nom, escut, colors… L’acord signat el març de 2021 representa la unió de diferents parts que comparteixen un objectiu comú: formar un club de referència en la ciutat i el territori que, amb criteri i treball, acabi sent present en el futbol català.

El Reus FC Reddis ofereix una oportunitat de readaptació i creixement a un club centenari com és el CF Reddis, alhora que dona continuïtat al llegat històric del malauradament desaparegut CF Reus, representat per la Plataforma Sempre Reus 1909, una entitat nascuda per fer perviure l’esperit roig-i-negre. També, el projecte suposa una sortida de qualitat i professionalitzada per un futbol base d’altíssim nivell que, a partir d’ara, anirà abastint el primer equip de jugadors de la casa. A més, la idea és que, en un futur, la plantilla estigui composta en gran part per jugadors formats a la Fundació Futbol Base Reus.

Aquesta unió, però, no només se centra en l’estrictament futbolístic. Des del Reus FC Reddis volem donar cabuda a les diferents modalitats emergents del futbol i, sobretot, als valors que aquestes comporten. Ser presents en la vida social i cultural de la ciutat i territori, donar-li vida a l’Estadi Municipal i oferir espectacle als reusencs són alguns dels nostres principals objectius.