SANTBOIÀ – REUS FCR: En cerca de la segona victòria consecutiva a domicili

SANTBOIÀ – REUS FCR: En cerca de la segona victòria consecutiva a domicili

Després d’una victòria agònica en l’estrena a Primera Catalana, els de Marc Carrasco buscaran el seu segon triomf consecutiu al Municipal Joan Baptista Milà de Sant Boi

El Reus visita aquest diumenge Sant Boi amb l’objectiu de sumar una nova victòria que mantingui l’equip a la part alta de la classificació. Els roigs-i-negres, però, tindran al davant un històric del futbol català que mai posa les coses fàcils, i menys com a local.

El Santboià és un equip consolidat a la categoria que aspira a ocupar la zona alta de la classificació a final de temporada. Així ho van demostrar a la primera jornada, i és que els del Baix Llobregat són líders del grup després d’imposar-se per dos gols a zero al Molins de Rei fora de casa.

Els homes de Marc Carrasco, per la seva banda, amb dianes de Sergi Moreno i Erik González, van aconseguir una remuntada agònica davant el Prat «B» que els situa al quart lloc de la taula classificatòria.

Així doncs, es preveu un partit emocionant i disputadíssim que permetrà mesurar el nivell real d’ambdós equips en aquest primer tram de la temporada.

Deja una respuesta