MONTBLANC – REDDIS

MONTBLANC – REDDIS

El Reddis arriba a la cinquena jornada de la competició dalt de la taula. Amb tres victòries i un empat l’equip se situa segon, amb deu punts, els mateixos que el Cambrils Unió, i el Riudoms.

La jornada anterior l’equip va guanyar 3-0 en el seu debut a l’Estadi Municipal, amb gols de Cholo, Hugo, i Ricky. Va ser una jornada emocionant pel gran joc que va mostrar l’equip i pel retorn del futbol a la ciutat.

L’Estadi Municipal es va omplir de 800 aficionats, els quals no van deixar d’animar al Reddis, un equip que de moment, no ha perdut cap trobada.

Aquesta setmana els reusencs juguen al camp del Montblanc, que suma 3 punts en la taula classificatòria amb una victòria i tres derrotes. La jornada anterior es va enfrontar al Cambrils Unió a Cambrils, un partit que va acabar amb el marcador 5-0. El Montblanc no va tenir un bon partit, a més que va tenir baixes importants. Aviat el marcador es va posar 2-0 a favor del Cambrils Unió i se’ls hi va complicar el partit. Tot i això, els primers 15 minuts de la segona part el Montblanc va pressionar, i va tenir diverses ocasions que podrien haver provocat l’empat. Però el Cambrils es va sentir còmode en el seu camp i va aconseguir vèncer.

El Reddis s’enfrontarà a un rival complicat, amb molts bons jugadors, com Joan Soriano, i Foguet, qui són jugadors d’atac ràpids. Com també amb un bon entrenador, Jordi Mercade, qui ha estat jugador durant molts anys i es coneix molt bé les categories regionals. 

Serà un partit difícil, on el Reddis haurà de fer un bon treball defensiu.

Marc Carrasco, tindrà per primer cop en aquest inici de competició tota la plantilla disponible. Raul ha entrenat tota la setmana amb el grup, i ja té l’alta per poder tornar al terreny de joc. 

-Com definiries a l’equip rival?

És un equip que al seu camp segur que serà agressiu, que estarà ben col·locat, que posarà les coses difícils, que intentarà buscar contres. Nosaltres haurem d’estar molt concentrats amb les nostres pèrdues, sobretot en les accions de pilota aturada.

-Com preveus el partit?

Serà un partit molt complicat. És cert que el camp és d’unes dimensions grans, i això segur que ens ajuda de cara a aquesta circulació nostra, de tenir el control del partit a través de la pilota.

També és veritat que suposarà que ens hàgim d’exposar molts metres a l’esquena de la nostra defensa, i el rival ho pot aprofitar. Jo crec que ells tenen un bloc molt compensat, però que tenen jugadors destacats, jugadors d’atac, ràpids, als qui haurem d’estar molt atents.

Deja una respuesta