CAMBRILS UNIÓ – REDDIS

CAMBRILS UNIÓ – REDDIS

La setmana passada es va donar el tret de sortida a la competició al nou projecte de futbol a la ciutat de Reus. El Reddis es va enfrontar al Morell al seu camp, va ser un partit complicat davant d’un rival molt ben estructurat al terreny de joc, però del que tant jugadors com afició en van sortir contents.

El Morell va ser un rival difícil d’atacar, sobretot en la primera part, on no es van veure grans ocasions de gol. Va ser un primer temps lent, també degut a les interrupcions ocasionades per l’àrbitre.

La segona part va ser més intensa, el Reddis va realitzar canvis que van donar molt bon resultat, i el conjunt va saber trobar espais i crear perill, marcant dos gols que van donar la victòria.

Aquesta setmana l’equip té davant un rival fort, un dels més forts de la categoria. El Cambrils Unió també ve de sumar els tres punts en la primera jornada, contra la Pobla de Mafumet. El partit va acabar amb un 0-1 al marcador, gol que va marcar Miquel Torondel al minut 54.

Aquesta setmana s’ha entrenat dimarts, dijous i divendres, i les sensacions són molt bones, però l’equip és conscient que serà un partit difícil, contra un rival que té grans jugadors, i un gran entrenador. L’única baixa és Raul Garcia, qui té una lesió a l’isquiotibial.

Deja una respuesta