Una jornda especial: CF Reddis – CD La Floresta

Una jornda especial: CF Reddis – CD La Floresta

Quarta jornada de lliga i la primera que el CF Reddis juga a casa.

El Reddis ha començat la temporada molt bé, amb dues victòries i un empat, i se situa a la zona alta de la classificació, empatat a punts amb el CF Canonja, Cambrils Unió, i Riudoms.

La setmana passada, l’equip va sumar tres punts al camp de la Pobla de Mafumet, un rival complicat, que no va posar les coses fàcils. L’únic gol del partit va arribar al minut 73 per part d’Òscar Morell. Va ser un gol de cap des d’un xut de córner.

Els dos conjunts van disputar un gran partit; el porter del Morell va fer un paper increïble, aturant les jugades ofensives del Reddis, qui va aconseguir arribar a porteria en diverses ocasions.

El Reddis agafa forma, i demostra partit a partit ser cada vegada un equip més sòlid, que sap tenir la pilota i crear ocasions.

La Floresta ve de perdre a casa seva contra el Cambrils Unió la jornada anterior, i actualment és el onzè en la classificació. Tot i això és un rival difícil, i el CF Reddis sap que no es pot confiar en cap partit, perquè no hi haurà cap trobada fàcil.

L’única baixa per aquest diumenge és Raul Garcia, que des del partit davant la UE Rapitenca té molèsties a l’isquiotibial, però a poc es va incorporant al grup.

Aquesta és una jornada molt especial, sobretot per l’afició reusenca, que recupera el futbol a la ciutat amb aquest nou referent. És per això que l’entrada serà lliure, i a més a més, s’ha posat a la disposició dels aficionats un autobús gratuït que sortirà de la plaça de les oques d’11:00 a 11:30. I un altre que sortirà de l’estadi des de les 14:00 fins a les 14:15 de tornada a la plaça de les oques.

L’equip està content per tornar a l’estadi, i poder jugar davant la seva afició.

Deja una respuesta