El Reddis suma tres punts davant un gran rival

El Reddis suma tres punts davant un gran rival

El Reddis guanya al Riudoms a l’Estadi Municipal, i aconsegueix sumar tres punts molt importants davant d’un rival molt complicat.

El partit ha començat amb Alex Rodenas, Moha, Jordi Estivill, Alex Fernandez, Hugo Moreno, Uri Benito, Cholo, Adri Jimenez, Erik, Marc Blasi, i Raul Martin. I Òscar Morell, Eudald, Aleix Llobet, Pepo, Unai, Adri Suarez, i Raúl Gracía de suplents.

El Riudoms ha arrencat la trobada amb Damià Fernández a la porteria, Torres, Adri, Manolo, Samu, Amin, Joel Robles, Gavilan, Guillermo Salazar, Ignacio Pajuelo, i Sedeño. A la banqueta tenia a Leva, Gallego, Jonathan López, Ernest, Javier Perez, i Ustrell.

La primera part ha començat molt bé pels reusencs. Al minut 12 han tingut la primera jugada perillosa, i és que durant la primera mitja hora han arribat diverses vegades a porteria, creant ocasions de perill. El Riudoms, que també ha lluitat per recuperar l’esfèrica en la seva àrea i arribar a porteria, ha fet molt bon treball defensiu. Finalment el primer temps ha acabat amb el marcador 0-0.

La segona meitat ha estat molt intensa, el Reddis ha pressionat, i finalment ha aconseguit marcar el primer gol al minut 61, un gol d’Adri Jiménez. El Riudoms no s’ha fet petit, ha sortit fort, i ha continuat lluitant per l’empat. Àlex Rodenas ha fet grans aturades, i tot i les arribades del Riudoms, ha mantingut la porteria a 0. Al minut 90′, poc abans del final, Erik ha realitzat un bon xut, una bona ocasió de gol, que finalment ha aturat el porter.

Gran joc del Reddis en un partit perillós i de molt de patiment, davant un rival que no ha posat les coses fàcils i ha lluitat fins al xiulet final.

La part negativa pels locals són les baixes d’Àlex Fernández i Marc Blasi, qui han hagut d’abandonar el terreny de joc per molèsties. Durant la setmana es valorarà la lesió de cada jugador.

Marc Carrasco, molt satisfet de sumar tres punts més i continuar sense cap derrota, valora de manera positiva el treball que ha fet avui l’equip davant la seva afició: «Nosaltres hem portat el pes del partit sobretot a l’hora de construir, a l’hora de portar superioritat, hem intentat ser nosaltres en tot moment.

«Hem estat bé, excepte en l’últim terç de camp, que ens ha faltat alguna cosa, veurem i analitzarem. Estem molt contents, perquè victòries així, contra grans rivals, i a l’estadi, ens fan forts i creen aquest objectiu social, d’intentar enganxar la gent amb el futbol de la ciutat.»

«Crec que és molt important la porteria a zero, contra un rival que ens feia les transicions molt ràpides, contra un rival que té molt de talent en el joc ofensiu, i nosaltres ens hem exposat molt perquè hem confiat en el nostre pla de partit més associatiu, de viure a camp contrari.»

Aquesta setmana el Reddis treballarà de cara a preparar el partit davant La Canonja, que es jugarà diumenge a les 17:30 h, una altra trobada complicada, condicionada per les possibles baixes que puguin sorgir després de valorar els jugadors que han sortit tocats d’avui. «Es tracta d’analitzar el rival i fer matisos dins del pla de partit habitual, per crear situacions que ens puguin afavorir en el pròxim partit.»

Deja una respuesta