EL REDDIS S’IMPOSA AL CC. BONAVISTA AMB 6 GOLS

EL REDDIS S’IMPOSA AL CC. BONAVISTA AMB 6 GOLS

El Reddis ha guanyat en la vuitena jornada a lliga, en un partit en el qual ha tingut la batuta, s’ha sentit còmode, i ha aconseguit mantenir la porteria a 0.

L’equip ha iniciat el partit amb Alex Rodenas, Aleix Llobet, Òscar Morell, Raúl García, Moha, Jordi Estivill, Hugo, Adri Jiménez, Erik, Uri Benito, i Pepo. A la banqueta estava Eudald, Cristobal, Álvaro, Unai, Raul, i Adri Suárez.

El Bonavista ha començat amb Julen sota la porteria, Iker, Hugo, Souleymane, Ruben Sanchez, Iker, Ivan Parra, Omar, Adri Gonzalez, Francisco Torres, i Salva. Com a suplents tenia a Aitor, Kevin, Manel, i Harold.

Onze minuts després de l’inici del partit, Erik ha anotat el primer gol a favor dels locals. El Reddis estava còmode, no patia, tenia la pilota. Poc després, al minut 15, jugada perillosa de Raúl García que ha anat al travesser.

Al minut 24 ha arribat el segon. Un gol d’Uri Benito amb assistència d’Erik.

La segona meitat ha estat molt més intensa, el Reddis s’ha activat i ha arribat a porteria contrària en diverses ocasions. El Bonavista ha lluitat per anotar, i al minut 20 de la segona meitat ha arribat tingut una ocasió perillosa amb un xut que ha anat a parar al travesser de la porteria de Rodenas.

Al minut 65, i al 68, Erik González ha tornat a anotar, aconseguint així marcar un hat-trick en el partit d’avui.

El Bonavista, amb un 4-0 al marcador, ha continuat pressionant. Tot i això, l’equip reusenc seguia recuperant ràpidament l’esfèrica i creant ocasions. Al minut 82, i 84 Unai Borrero ha marcat els dos últims gols del partit.

Durant la segona meitat, el Reddis ha realitzat els cinc canvis per tal de donar minuts a tots els jugadors. Han sortit del terreny de joc Aleix Llobet, Pepo, Erik, Adri Jiménez, i Raúl García, i han entrat Unai Borrero, Adri Suárez, Álvaro, Cristobal, i Raul Martin.

Molt bon partit del Reddis, que segueix segon en la taula classificatòria, amb 17 punts. La setmana que ve, l’equip té una nova cita al camp de l’Altafulla.

Deja una respuesta