PRAT B – REUS FCR: COMENÇA UNA NOVA TEMPORADA

PRAT B – REUS FCR: COMENÇA UNA NOVA TEMPORADA

Els de Marc Carrasco inauguren la temporada al Municipal Sagnier del Prat

El Reus FCR estrenarà, aquest dissabte, una il·lusionant temporada a Primera Catalana amb l’esperança de fer un gran paper.

L’equip roig-i-negre iniciarà la primera de les trenta jornades de lliga enfrontant-se al filial de l’AE Prat lluny de casa, el primer repte per una plantilla que, després d’haver incorporat molt talent aquest estiu, reuneix vint-i-un-jugadors amb passat al futbol formatiu reusenc.

Per tant, tot i haver incorporat dotze nous jugadors respecte a la temporada passada, els de Marc Carrasco han demostrat aquesta pretemporada que són un rival a batre per qualsevol. Dels onze partits disputats, els reusencs només han conegut la derrota en un, i el balanç de gols ha estat de disset dianes a favor davant les set encaixades, aconseguint deixar la porteria a zero en fins a sis ocasions.

El rival del Reus FCR, l’AE Prat «B», també va assolir l’ascens a Primera Catalana la temporada passada. Els potablava van acabar la lliga com a segons classificats al Grup 2 de Segona Catalana, per darrere de l’UD San Mauro, resultat que els va servir per promocionar. El repte ara pels del Baix Llobregat és establir-se a la categoria, i per això buscaran sumar punts des del primer enfrontament.

Així, tot està llest per un inici de Primera Catalana apassionant. La primera temporada d’un Reus FC Reddis que, amb una grandíssima plantilla i el suport de l’afició roig-i-negre, promet emocions fortes.

Deja una respuesta