POBLA DE MAFUMET C.F. B – C.F REDDIS

POBLA DE MAFUMET C.F. B – C.F REDDIS

El dissabte passat el Reddis va tenir un rival difícil, un dels més forts del grup, i a més a més al seu camp.

Va ser un partit intens, on els dos equips van mostrar bon joc i ganes de guanyar. I on a més a més, es va veure afició, tant per part del Cambrils com per part dels reusencs. 

El marcador el va obrir el Cambrils al minut 34, i durant la primera part els dos equips van saber defensar la porteria i atacar, tot i que fins al minut 45 no va arribar el primer gol del Reddis. La segona part va ser diferent, el Reddis va començar molt fort i va dominar. Va marcar el segon gol, que els hi donava la victòria, però al minut 83 una jugada d’atac del Cambrils va igualar el marcador.

Tot i això, el Reddis va aconseguir sumar un punt, un punt molt valuós, que el col·loca el 3r en la taula classificatòria.

Aquest dissabte dos de octubre, en la tercera jornada de competició, s’enfronta a la Pobla de Mafumet, que va sisena amb 3 punts, un menys que el Reddis, ja que va perdre en la primera jornada davant el Cambrils Unió.

La setmana passada, l’equip va guanyar davant el Cultural Bonavista en un partit que va acabar 0-1, amb un gol de Villares al minut 36.

El CF Reddis té gairebé tots els jugadors disponibles per al partit de demà. L’única baixa és Raul Garcia, qui segueix amb molèsties a l’isquiotibial, tot i que a poc a poc s’està recuperant i s’està incorporant als entrenaments amb el grup.

Deja una respuesta