C.F. Reddis – C.Cultural Bonavista

C.F. Reddis – C.Cultural Bonavista

En la vuitena jornada de lliga el Reddis s’enfronta al Club Cultural Bonavista a l’Estadi Municipal.

Després d’un dur partit davant la Canonja, el passat diumenge, com a visitant, el Reddis afronta amb optimisme aquest partit a casa seva, on tindrà el suport de la seva gent.

La Canonja va fer un bon partit i va aconseguir vèncer al Reddis, un equip imbatut fins al moment. Va ser una trobada intensa, on el Reddis va obrir el marcador al minut 10 de partit, i va saber reaccionar als gols que marcaven l’empat. Al minut 84′ el marcador era de 3-3, però en l’última jugada, just abans de xiulet final, Daniel Maireles, va donar la victòria a l’equip local, qui va sumar els tres punts.

Tot i això, el Reddis continua segon en la taula classificatòria, amb 14 punts, a cinc del Cambrils Unió, qui se situa primer amb 19 punts, i a tan sols 1 punt del Roda de Bara, que continua sumant-ne 13 després de caure derrotat la setmana passada al camp del Vila-seca.

El Cultural Bonavista és últim, amb 0 punts. L’equip està passant una mala ratxa en aquest inici de temporada, la jornada anterior, va perdre per 1-6 davant el Cambrils Unió en un partit difícil, en el que el Bonavista va aconseguir obrir marcador al minut 14′. 

Tot i això, en aquesta lliga tot rival és complicat, i el Bonavista és un equip fort, que vindrà a guanyar. 

El Reddis es prepara per a una jornada a casa, amb ganes de seguir sumant, i continuar treballant amb èxit. Marc Blasi i Alex Fernández seran baixa per a aquest partit. 

Deja una respuesta