El CF Canonja, un rival complicat

El CF Canonja, un rival complicat

El CF Reddis afronta la setena jornada de lliga segon, amb 14 punts, a tan sols dos del primer, el Cambrils Unió, i sense cap derrota. 

Els reusencs van fer un molt bon partit la setmana passada a casa. Van atacar i no van abaixar el ritme fins a aconseguir el gol que els va donar els tres punts davant un rival molt complicat. El Riudoms també va fer un molt bon partit, i va tenir diverses ocasions perilloses que acabaven en les mans d’Àlex Rodenas, qui va fer un molt bon paper.

Aquesta setmana s’enfronta a la Canonja, un rival complicat, que té un equip amb molts bons jugadors. El CF Canonja se situa setè a la taula classificatòria, amb vuit punts. En aquest inici de lliga, l’equip ha guanyat dos partits, n’ha empatat dos, i n’ha perdut dos, i actualment, ve d’una ratxa de tres jornades seguides sense guanyar.

La jornada anterior, el conjunt va enfrontar-se al Cambrils Unió, un dels rivals forts de la competició. La Canonja va perdre per un marcador d’1-0, amb un gol d’Antonio Dominguez al minut 39.

Aquesta setmana el Reddis es prepara per a un rival amb un equip molt difícil de jugar. «Són un equip molt intens, agressiu tant amb pilota com sense, amb les idees molt clares. Si es repleguen ho faran amb tots els jugadors, però si ens pressionen a dalt, sabem que ho faran home a home» Afirma Marc Carrasco.

«Segur que crearan un ambient bonic de futbol. Ens ha de servir per créixer, i sabem que la nostra gent, amb els Red Blacks, estaran amb nosaltres». El conjunt reusenc vol gaudir d’un partit on l’ambient de futbol se sent a prop, i en què els jugadors disfruten de la seva gent.

Per aquest partit, el Reddis només té una baixa confirmada, la de Marc Blasi.

Deja una respuesta