CF REDDIS – CD LA FLORESTA

CF REDDIS – CD LA FLORESTA

Després de jugar les tres primeres jornades fora de casa, el Reddis s’emporta la victòria en el seu debut a l’Estadi Municipal i suma 3 punts.

El CF Reddis ha sortit amb Alex Rodenas a la porteria, Aleix Llobet, Hugo, Alex Fernandez, Alvaro, Jordi, Cholo, Uri Benito, Erik, Adri Jimenez, i Pepo. I amb Amaro, Cristobal, Marc Blasi, Moha, Unai, Ricky, i Adri Suarez a la banqueta.

La Floresta ha iniciat el partit amb Juan Carlos sota els pals, Oscar Paredes, Marc Miralles, Francesc, Aitor, Javi, David Miravete, Ignasi, Manuel Guerra, i Albert. I com a suplents Eric Rom, Nico Garcia, Ruben, Iker, Esteban Ponce, i Adri Blandon.

El Reddis ha controlat el ritme del partit, ha sabut trobar espais, crear ocasions, i ser molt bo en definició. La primera part ha començat amb un Reddis atacant i amb moltes ganes de gol. Quan tan sols feia 12 minuts de l’inici, Cholo ha marcat hi ha inaugurat el marcador a favor del Reddis.

Durant els primers 30 minuts de partit ha tingut tres arribades a porteria molt perilloses, però el porter rival ha fet molt bé la seva feina i no ha posat les coses fàcils als reusencs. Al minut 36, Erik ha anotat un gol de cap que finalment ha estat anul·lat per fora de joc. El partit s’ha reprès ràpidament, i instants després Cholo ha realitzat un xut perillós que finalment ha anat fora.

La primera part ha acabat 1-0.

En la segona part l’equip ha sortit fort, s’ha vist més intenció dins l’àrea contrària, i l’equip rival ha fet un pas enrere. Tan sols començar, el Reddis ha tingut dues ocasions perilloses de Cholo i Erik, i al minut 61 Hugo Moreno ha anotat el segon gol. Al 65′ ha sortit Pepo per Marc Blasi, i al 70′ Erik per Ricky, qui cinc minuts després, al 75, ha anotat el tercer i últim gol de la trobada.

Els últims 10 minuts de partit ha entrat al terreny de joc Moha, Adri Suarez, i Cristobal, i ha sortit Moha, Uri Benito, i Alvaro.

Molt bon partit del Reddis, viu en camp contrari, amb una defensa molt sòlida, que ha sabut guanyar en segones jugades, i que ha facilitat la feina a Alex Rodenas.

Tant jugadors com cos tècnic surten molt contents d’aquesta quarta jornada. «Crec que hem de ser exigents. Crec que hem de tindre un punt més de ritme amb pilota, una mica més d’intenció en camp contrari, però la valoració esportiva és molt positiva». Valora Marc Carrasco.

A part de la satisfacció de fer un molt bon partit, la trobada era especial pel retorn d’un equip de referència a la ciutat. «Estem molt contents, principalment per l’equip, que crec que s’ho mereix, perquè treballa molt intensament, i també per la gent, perquè avui ha quedat demostrat que la gent de Reus té ganes de futbol i nosaltres a part d’aquesta competitivitat i les ganes de guanyar, tenim també un objectiu social en la ciutat, que és intentar engrescar a la gent, que estigui a prop, que pugui venir a gaudir del futbol». Conclou l’entrenador.

Deja una respuesta