EL REDDIS SUMA TRES PUNTS EN LA TERCERA JORNADA DE LA COMPETICIÓ

L’equip reusenc ha aconseguit la victòria en un camp complicat com era el de la Pobla de Mafumet. Ha sortit al terreny de joc amb Amaro, Aleix Llobet, Alex Fernandez, Oscar Morell, Alvaro Ortal, Jordi Estivill, Cholo, Hugo Moreno, Erik, Adri Jimenez, i Uri Benito. A la banqueta tenia a Ricky, Alex Rodenas, Pepo, Mohamed, Raül Martin, Adri Suárez, i Marc Blasi.

El Reddis ha dominat la primera mitja hora del temps de joc, amb dues grans ocasions de gol, aturades per una gran actuació del porter local, qui ha fet un gran partit.

Al minut 40, la Pobla ha tingut una gran ocasió de gol, el davanter ha xutat de vaselina i l’esfèrica ha anat al travesser de la porteria d’Amaro. Un minut després, al 41 el Reddis ha fet el primer canvi, ha sortit Erik per Raül Martin.

La segona part ha començat amb un Reddis fort i atacant, al minut 57 Erik i Adri han connectat en una molt bona jugada que ha acabat en mans del porter. Al minut 75, una altra gran ocasió, que salva el porter dins de l’àrea. Just després, Oscar Morell ha marcat el primer i únic gol del partit de cap, un xut que ha vingut des d’una centrada de córner.

Al minut 80 s’ha realitzat el segon canvi, ha entrat Pepo per Adri Jiménez. I al 89′ el tercer i últim, ha entrat Ricky per Cholo.

Molt bon partit dels dos equips, amb bones jugades i ocasions, i molt bones aturades dels porters, qui han jugat un paper fonamental.

La pròxima jornada serà el diumenge 10 d’octubre, una jornada especial per ser la primera en la qual l’equip juga a l’Estadi Municipal de Reus, una ciutat amb moltes ganes de futbol. La trobada serà a les 12:00 davant La Floresta.

Deja una respuesta