Segona jornada: Cambrils Unió – Reddis

Segona jornada: Cambrils Unió – Reddis

El Reddis avui s’enfrontava a un rival difícil, un dels més forts del grup, el Cambrils Unió. Ha iniciat el partit amb: Alex Rodenas, Aleix Llobet, Jordi Estivill, Alex Fernandez, Hugo Moreno, Uri Benito, Cholo, Adri Jimenez, Erik Gonzalez, Marc Blasi, i Alvaro Ortal. I Mohamed, Amaro, Oscar Morell, Pau Prados, Pepo, Ricky, i Suarez com a suplents.

Ha estat un partit intens per als dos equips, els quals tenien ganes de guanyar i emportar-se els tres punts. Finalment, el partit ha acabat 2-2, i el Reddis suma un punt a la classificació.

La primera part no ha començat bé pels reusencs, ja que al minut 38 Antonio Domínguez ha anotat el gol que ha obert el marcador a favor del Cambrils. L’equip ha sabut reaccionar i just abans que l’àrbitre xiules el final del primer temps, Uri Benito ha marcat un gol de falta.

Al segon temps el Reddis ha entrat fort, i al minut 55′ Marc Blasi ha marcat un gol, que finalment ha anul·lat l’àrbitre per fora de joc. Dos minuts després, al 57, Blasi ha fet una molt bona jugada que ha refusat el porter i ha sabut aprofitar Erik per marcar el segon gol.

Al minut 83, Mikel Torondel ha realitzat l’empat.

Durant el segon temps l’equip ha fet els cinc canvis: Al minut 57′ han sortit Erik i Aleix Llibet, per Pepo i Suarez. Al 70′ s’ha canviat Alvaro per Mohamed, i Marc Blasi per Ricard Nogueira. Després del gol del rival ha sortit Adri Jimenez per Pau Prados.

La setmana vinent, l’equip torna a jugar en camp contrari davant la Pobla de Mafumet B. El partit es disputarà dissabte dia 2 a les 16:30. 

Deja una respuesta