CF Reddis – CD Riudoms, un duel d’altura

CF Reddis – CD Riudoms, un duel d’altura

El Reddis torna a jugar a casa, a l’Estadi Municipal, en aquesta sisena jornada. Un partit difícil contra un rival molt complicat, però on tindrà el suport de la seva afició.

La setmana passada va jugar contra el Montblanc. Va ser un partit que no va començar bé pel conjunt, i que se li va posar complicat després de trobar-se amb un marcador de dos gols a zero. El Reddis va reaccionar, va recuperar el caràcter i l’esperit de lluita, i va saber capgirar la trobada, empatar, i aconseguir sumar un punt.

L’equip va demostrar no rendir-se davant les adversitats, va mostrar unió, i va saber rectificar durant una intensa segona part, amb dos gols, el primer de Moha al minut 61, i el segon d’Adri Suárez al 73.

El Riudoms, que estava empatat a punts amb el Reddis en la taula classificatòria, no va sumar.

L’equip va perdre davant el Cambrils Unió a casa seva, un Cambrils que ha demostrat ser un rival molt fort en aquest inici de temporada.

Va ser un partit on els dos equips van ser ofensius per tal d’aconseguir la victòria. El Cambrils va obrir el marcador al minut 50, i al 65, el Riudoms va empatar. Al 76 Miquel Torondel va anotar el segon pel Cambrils, però ràpidament, el Riudoms va tornar a empatar al minut 86. Poc abans del xiulet final l’equip visitant va marcar el tercer, el gol que els va donar la victòria, i els posiciona els primers a la classificació, amb 13 punts, i cap derrota, tan sols un empat.

Aquesta jornada, el Reddis arriba amb 11 punts, i es col·loca el tercer, per darrere del Cambrils Unió CE, i el Roda de Bara AT, mentre que el Riudoms està en la quarta posició amb 10 punts, tant sol un menys que els reusencs.

Serà un partit intens, on els dos equips volen sumar i mantenir-se entre els primers. Els dos conjunts han guanyat tres dels cinc partits que s’han disputat, amb la diferència que el Reddis no n’ha perdut cap, i el Riudoms un. Qui guanyi, s’assegura continuar a la zona alta.

Deja una respuesta