El Reddis suma un punt davant el Montblanc

El Reddis suma un punt davant el Montblanc

El CF Reddis ha disputat la cinquena jornada de lliga al camp del Montblanc. Un rival complicat, ben col·locat al seu camp, amb grans jugadors i un bon entrenador, amb experiència en les categories regionals.

L’equip ha sortit amb Alex Rodenas, Aleix Llobet, Hugo Moreno, Alex Fernandez, Moha, Jordi Estivill, Cholo, Uri Benito, Ricky, Adri Jimenez, i Alvaro. A la banqueta tenia a Raul Martin, Amaro, Marc Blasi, Unai, Pepo, Erik, i Adri Suárez.

El Montblanc ha iniciat el partit amb Marc Munne, Héctor, Aleix, Salva Blanco, Pol, Alex Perez, Aleix Barrabeig, Anton, Juanjo, Dídac, i Joan Soriano. Com a suplents, l’equip tenia a Oriol Blavi, Marc, Manel, Sergi Solanes, Marc Pere Oleta, Adrià, i Foguet.

Només començar el partit, quan tan sols feia un minut que s’havia arrencat el joc, Héctor González ha posat el marcador 1-0. I el mateix ha passat en la segona part, quan al minut 46, Marc Alvarez ha marcat el segon gol pel conjunt local, i a posat el marcador 2-0.

La situació s’ha complicat pel Reddis, un punt desconcentrat i poc intens en aquest inici de partit. Però finalment s’ha aconseguit l’empat amb un gol de Moha al minut 61, i un segon gol d’Adri Suárez al 73.

Durant el segon temps, el Reddis ha realitzat quatre canvis, al 46 ha entrat Marc Blasi per Alvaro, al 57 Erik per Ricky, al 61 Adri per Hugo, i per últim, al minut 78 ha entrat Pepo i ha sortit Adri Jiménez.

Tot i un mal inici, l’equip ha reaccionat i ha aconseguit sumar un punt. 

«Crec que amb molta facilitat hem deixat que el rival ens fiques en una situació de 2 a 0, i per contra, hi ha els últims minuts on l’equip s’ha bolcat en camp contrari, ha tret orgull, ha mostrat esperit, i crec que diu molt del caràcter de l’equip. Estem a la cinquena jornada, no hem de ser alarmistes, però és cert que crec que el partit d’avui ens ha de servir per aprendre, per millorar, i sobretot per tindre un punt d’humilitat, compromís, i de concentració». Reflexiona Marc Carrasco després del partit.

La setmana vinent, el Reddis té una nova cita a l’Estadi Municipal, aquest cop davant el Riudoms, qui també està a la zona alta de la classificació. 

El conjunt reusenc té ganes de tornar a jugar a casa, al seu camp, i amb el suport de la seva gent.

Deja una respuesta