El CF Canonja s’imposa al CF Reddis en l’últim minut

El CF Canonja s’imposa al CF Reddis en l’últim minut

El Reddis ha començat el partit amb Àlex Rodenas, Aleix Llobet, Álvaro, Raul, Òscar, Jordi, Cholo, Adri Jiménez, Erik, Uri Benito, i Suárez al terreny de joc, i Moha, Eudald, Cristobal, Pepo, Unai, Raul Martin, i Hugo a la banqueta.

La Canonja ha sortit amb Ricky, Xavi, Trujillo, Alex, Sales, Cristian, Figo, Molina, Kevin, Dídac, i Mourad. Com a suplents tenia a Cristian, Carles, Pablo, Maireles, Agus, i Rubio.

El partit va començar molt bé pels reusencs, que han obert marcador amb un gol d’Erik al minut 17. Al minut 20, Cholo va tindre l’oportunitat d’anotar el segon gol, després d’una centrada de Raül Garcia. Cholo va jugar un 1 contra 1 amb el porter que finalment va perdre. L’empat ha arribat al minut 28′, amb un gol de Figo.

Al minut 57′, poc després de l’inici del segon temps, van sortir del terreny de joc Jordi Estivill i Adri Suárez, i van entrar Moha i Hugo.

Al minut 65, la Canonja s’avançava al marcador i Rubio anotava el 2-1 amb un toc de molta qualitat de vaselina. Dos minuts després, Aleix Llobet xuta, topa amb un defensa, i d’interna per l’esquadra marca el gol de l’empat. Gran contra dels reusencs, que van saber reaccionar ràpidament al gol. 

Al minut 73′, el Reddis va tindre una bona oportunitat amb una jugada de córner que va rematar de cap Hugo, i va enviar al travesser de la porteria, Al minut 80 es va  produir l’últim canvi, va entrar Unai per Adri Jiménez.

Al minut 82′ va arribar el tercer. Erik va xutar a porteria, on el porter va refusar l’esfèrica, i l’agafa Unai marcant el 2-3. Tan sols dos minuts després, un gol en pròpia porta del Reddis va donar l’empat a la Canonja.

Al minut 95′, just abans del xiulet final, Maireles va rematar i anotar el gol de la victòria pels locals.

Molt bon partit del CF Canonja que aconsegueix vèncer per 4-3 a un Reddis que fins ara, no havia perdut cap trobada.

Deja una respuesta